اینفوگرافیک / پیشگیری از کرونا و بیماری‌های ویروسی در نانوایی

نان یکی از اصلی‌ترین بخش‌های سبد غذایی خانوار ایرانی است؛ اما حالا با افزایش شیوع ویروس کرونا، در صورت پخت غیربهداشتی ممکن است جان هموطنان را به خطر بیندازد. در این اینفوگرافیک به چند راه ساده برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در نانوایی‌ها و مواردی که کارکنان نانوایی و مشتریان باید رعایت کنند اشاره شده است.

گرافیک: پدرام آقایی

منبع داده‌ها: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code